Maia Nielsen

Maia Nielsen

 

Maia Nielsen

20 års erfaring med yoga.

 • 50 timers efteruddannelse: “Open Flow” v. Birgitte Gorm Hansen. Open Flow Yoga tager fat i den nyeste viden om bindevæv og bevægelse 2018.

 • 80 timers Gravid yoga overbygnings-uddannelse hos Sattva Yoga København 2017.

 • 50 timers Restorative Yogauddannelse, certificeret underviser ved Hamsa Yoga 2017.

 • 180 timers Hatha yoga uddannelse v. Mindful Yoga Aarhus 2016.

 • Efterfødsels kursus (2018) ved YoJo København. Fokus på: bækkenbund, delte mavemuskler, kejsersnit, fascia/bindevæv og optimal kropspositionering. Healing af fødselstraumer for mor og barn, barnets oplevelse af graviditetens sidste fase, fødslen/"Vores fødselshistorie bor i os for altid", barnets første åndedrag og tiden herefter og det at blive mor. Indblik i kraniosakral terapi.

 • Flow workshop med Karen Lambæk med fokus på bindevæv, fascia og cirkulære bevægelser. 2018.

 • Workshop: Fødslen af en mor og babys udvikling ved jordemoder Anne Ruby/YoJo. 2018.

 • Workshop: Healing af traumer for baby & mor ved Biodynamisk kranio sakral terapeut Nicolaj Jespersen. 2018.

 • Workshop: Funktionel yoga: kernemuskulatur og bækkenbund ved fysioterapeut Elin Solheim. 2018.

 • Vinyasa workshop v. Guro Frantsen Korterød, Bala Yoga Aarhus. 2018.

 • Hamsa Flow Workshop: Fire & Nectar v. Guro Frantsen Korterød. Hamsa Yoga Aarhus. 2017.

 • Restorative Yoga Workshop kombineret med Bow Spring (Bowstorative) yoga v. Ditte Bykærholm Nielsen. Hamsa Yoga Aarhus. 2017.

Maia Nielsen underviser i :

- Gravid yoga og Efterfødselsyoga i Skanderborg i Yoga & Balance.
- Gravid yoga og Efterfødselsyoga i Silkeborg i Zensitiv Yoga.
- Gravid yoga og Efterfødselsyoga i Ry, Ry yoga.
- Blid Hatha yoga på Himmelbjerggaarden ved Ry.
- Stressreducerende blid Hatha yoga. 8 ugers kurser under Heinrich Johansen Meditation.
- Restorative yoga (Dybde afstressende yoga). Enetimer, klasser og grupper.
- Hatha flow.

Samarbejder med jordemoder Gitte Thetmark på Velværedage for Gravide.

maiayoga er også en del af Heinrich Johansen Meditation. Læs mere her


Maia fortæller:

"Igennem min egen yogapraksis oplever jeg øget livskvalitet, en tydeligere kropsbevidsthed og sundere kropsholdning. Jeg mærker mere nærvær og ro i mit sind og i min krop.

Jeg har igennem begge graviditeter gået til gravid yoga, samt efterfølgende gået til efterfødselsyoga. Det gav mig især indsigt i og adgang til min naturlige kvindelige styrke og urkvindelighed.

Gravidyoga har for mig har været en vidunderlig gave for både krop, sind og babyen der vokser. I dette rum kunne jeg få lov til at fordybe mig i min graviditet, mærke og følge min gravide krops udvikling igennem yoga og samtidig have tid og ro til at skabe en unik forbindelse til mit barn i maven. Som underviser ønsker jeg at kunne bidrage til at empower kvinden til at møde sig selv i sin graviditet og fødsel på en god, styrkende og naturlig måde. Give indblik i hvad en graviditet og fødsel kan indebære.

Efterfødselsyoga gav mig et åndehul i løbet af ugen, hvor jeg kunne få min krop styrket og genoptrænet på en blid og nænsom måde. Samt komme helt ned i kroppen og finde ro gennem åndedrættet. At kunne mødes med andre mødre og udveksle erfaring og viden. Som underviser ønsker jeg at kunne give de barslende kvinder et sted hvor de kan være med “alt det tiden efter fødsel” indeholder samt føle sig regenereret og med ro, overskud og fornyet energi at kunne gå ud til en ofte hektisk hverdag igen.

Jeg prioriterer at videreuddanne mig løbende gennem både workshops, yogauddannelses overbygninger og igennem supervision/sparring.

Jeg er 41 år og mor til 2. En dreng på 4 år og en pige på snart 8 år. Jeg bor i Gl. Rye v. Ry sammen med min kæreste og vores 2 børn."