Maia Nielsen

Maia Nielsen

 

Maia Nielsen

20 års erfaring med yoga.

Hos maiayoga er der stor fokus på nærvær, ro, fordybelse, kropsbevidsthed og det at komme tilstede i kroppen. Glæden ved de øvelser vi laver sammen, er altafgørende. Når jeg underviser, ønsker jeg altid på at møde den enkelte deltager på hans eller hendes niveau og så udvikler vi os sammen derfra. Der er plads til at være nysgerrig og have det sjovt, alt imens både krop, sjæl og sind styrkes. Kom på små hold med tid og plads til den enkelte og oplev plads og tid til dig selv igennem din unikke yogapraksis. Hos maiayoga handler yoga ikke om at skulle præstere. Det er din invitation til at træne dit nærvær, give plads til dig selv og mærke dig selv. Nogle dyrker kun yoga for det fysiske, og det er også fedt! Det gør vi også. Hos maiayoga handler det også om at skabe et rum til dig og meget gerne give dig ro i sind og i krop.

 • 50 timers efteruddannelse: “Open Flow” v. Birgitte Gorm Hansen. Open Flow Yoga tager fat i den nyeste viden om bindevæv og bevægelse 2018.

 • 80 timers Gravid yoga overbygnings-uddannelse hos Sattva Yoga København 2017.

 • 50 timers Restorative Yogauddannelse, certificeret underviser ved Hamsa Yoga 2017.

 • 180 timers Hatha yoga uddannelse v. Mindful Yoga Aarhus 2016.

 • Efterfødsels kursus ved YoJo København. Fokus på: bækkenbund, delte mavemuskler, kejsersnit, fascia/bindevæv og optimal kropspositionering. Healing af fødselstraumer for mor og barn, barnets oplevelse af graviditetens sidste fase, fødslen/"Vores fødselshistorie bor i os for altid", barnets første åndedrag og tiden herefter og det at blive mor. Indblik i kraniosakral terapi. 2018

 • Conscious Touch workshop with Ateeka: Techniques for Reducing Stress and Communicating with the Parasympathetic Nervous System. Hands-on/contact techniques that have the specific intention to help reduce symptoms of stress and bring the receiver of the touch into a more receptive and open state in their nervous system. 2019

 • Womb Wisdom - workshop v/Laila Tórsheim. Om den kvindelige cyklus: Undervisning i nærende kropslige praksisser og øvelser som inviterer til en dybere forbindelse til kvinders cykliske natur. 2019

 • Flow workshop med Karen Lambæk med fokus på bindevæv, fascia og cirkulære bevægelser. 2018.

 • Workshop: Fødslen af en mor og babys udvikling ved jordemoder Anne Ruby/YoJo. 2018.

 • Workshop: Healing af traumer for baby & mor ved Biodynamisk kranio sakral terapeut Nicolaj Jespersen. 2018.

 • Workshop: Funktionel yoga: kernemuskulatur og bækkenbund ved fysioterapeut Elin Solheim. 2018.

 • Vinyasa workshop v. Guro Frantsen Korterød, Bala Yoga Aarhus. 2018.

 • Hamsa Flow Workshop: Fire & Nectar v. Guro Frantsen Korterød. Hamsa Yoga Aarhus. 2017.

 • Restorative Yoga Workshop kombineret med Bow Spring (Bowstorative) yoga v. Ditte Bykærholm Nielsen. Hamsa Yoga Aarhus. 2017.

Maia Nielsen underviser i :

Gravid yoga,
Efterfødselsyoga,
Blid Hatha yoga,
Yoga for Mænd,
Open Flow Yoga,
Dynamisk Yoga,
Yoga for Børn,
Restorative yoga (Dybde afstressende yoga),
Enetimer, klasser og grupper.
m.fl.

Samarbejder med jordemoder Gitte Thetmark på Velværedage for Gravide.

Maia fortæller:

"Igennem min egen yogapraksis oplever jeg øget livskvalitet, en tydeligere kropsbevidsthed og sundere kropsholdning. Jeg mærker mere nærvær og ro i mit sind og i min krop.

Jeg har igennem begge graviditeter også gået til gravid yoga, samt efterfølgende gået til efterfødselsyoga. Det gav mig især indsigt i og adgang til min naturlige kvindelige styrke, urkvindelighed og vejen ind i moderskabet.

Gravidyoga har for mig har været en vidunderlig gave for både krop, sind og babyen der vokser. I dette rum kunne jeg få lov til at fordybe mig i min graviditet, mærke og følge min gravide krops udvikling igennem yoga og samtidig have tid og ro til at skabe en unik forbindelse til mit barn i maven. Som underviser ønsker jeg at kunne bidrage til at empower kvinden til at møde sig selv i sin graviditet og fødsel på en god, styrkende og naturlig måde. Give indblik i hvad en graviditet og fødsel kan indebære.

Efterfødselsyoga gav mig et åndehul i løbet af ugen, hvor jeg kunne få min krop styrket og genoptrænet på en blid og nænsom måde. Samt komme helt ned i kroppen og finde ro gennem åndedrættet. At kunne mødes med andre mødre og udveksle erfaring og viden. Som underviser ønsker jeg at kunne give de barslende kvinder et sted hvor de kan være med “alt det tiden efter fødsel indeholder” samt føle sig regenereret og med ro, overskud og fornyet energi at kunne gå ud til en ofte hektisk hverdag igen.

Jeg prioriterer at videreuddanne mig løbende gennem både workshops, yogauddannelses overbygninger og igennem supervision/sparring med yogalærere, psykoterapeuter, healere, alternative behandlere m.fl.

Jeg er 42 år og mor til 2. En dreng på 4,5 år og en pige på 8 år. Jeg bor i Gl. Rye v. Ry sammen med mine 2 børn."